Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății taie în carne vie: explică de ce a decapitat mai mulți șefi din sănătate

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că șefii DSP de la Arad, Vâlcea Timiș și Brașov au fost demiși pentru că este o situație de urgență și aceștia nu au înțeles că acțiunea lor este esențială. Tătaru a explicat că și în perioada următoare vor fi demiși toți șefii care nu-și fac datoria.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: 'Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi'

”Acolo a fost o necolaborare între DSP și conducerea spitalului. După cum vedeți au fost teste care au venit după 5-6 zile și este nepermis.

Voi merge în vizită în toate județele unde sunt probleme, vom merge în toate județele care au peste 200 de cazuri. Vor fi deplasări la Deva, la Sibiu. La Deva, autoritățile locale trebuie să îmi propună un management competent, iar dacă nu vom aduce din altă parte.

În acest moment suntem într-o situație de pandemie, așa că deciziile trebuie să fie ferme și corecte. Orice scăpare din mână a anchetelor epidemiologice, orice întârziere, orice lipsă de implicare duce la demiterea șefilor respectivi.”, a spus Nelu Tătaru, la Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.