Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sportului din Grecia, despre scandalul de la meciul PAOK-AEK: 'Astfel de incidente necesită decizii puternice'

Ivan Savvidis

Ministrul Sportului din Grecia, Georgios Vassilliadis, a declarat că incidentele de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena necesită măsuri puternice, informează L'Equipe.

"Astfel de fenomene necesită măsuri puternice. Nu vom permite nimănui să ne deturneze de la această cale, chiar dacă decizii dificile necesită consultări cu UEFA", a declarat Vassilliadis.

Presa din Grecia notează că arbitrul meciului PAOK Salonic - AEK Atena a scris în raportul de joc că întâlnirea a fost întreruptă la scorul de 1-0. Meciul a fost suspendat după ce Varela a marcat, însă arbitrul a anulat golul pe motiv pe ofsaid, după ce s-a consultat cu asistenţii.

Imediat după decizia arbitrilor, oficiali de la PAOK au intrat pe teren şi au protestat, în frunte cu patronul Ivan Savvidis, care avea o armă asupra lui.

Incidentele de la meci au intervenit la câteva ore după ce Comisia de apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, după partida cu Olympiacos Pireu, astfel că formaţia din Salonic a putut avea spectatori în tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.