Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, aduce un omagiu femeilor din întreaga lume: Primul meu antrenor din cariera de sportiv a fost, de fapt, antrenoare

eduard novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a postat un mesaj pe Facebook, în care aduce un omagiu femeilor din întreaga lume, cu ocazia zilei de 8 martie, şi le numeşte Supereroine, conform news.ro.

"Ziua de 8 Martie are o însemnătate deosebită pentru mine, fiind un prilej să mă întorc cu recunoştinţă către Femeile care mi-au marcat şi înfrumuseţat viaţa, la fiecare vârstă: Mama - care m-a învăţat cele mai de preţ valori în viaţă, Soţia - jumătatea mea, sprijinul şi însemnătatea cuvântului ”acasă”, Fiica mea - de la care învăţ, zi de zi, să fiu Tatăl pe care şi-l doreşte. Primul meu antrenor din cariera de sportiv a fost, de fapt, antrenoare - o Femeie. Privindu-i determinarea, pasiunea şi forţa am înţeles că Femeile sunt Supereroine. O demonstrează campioanele din sport, Doamnele din echipa mea şi Doamnele de pretutindeni cărora le doresc să-şi păstreze uimitoarea capacitate de a inspira. La mulţi ani!", a scris Novak pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.