Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran: 'Consider că Liviu Dragnea nu are de ce să-și dea demisia'

Gazeta de Nord Vest
Ioana Bran

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a reacționat, pe pagina personală de Facebook, la sentința pronunțată astăzi în dosarul angajărilor ilegale, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate cu executare. Reacția acesteia vine la scurtă vreme după ce alți grei din PSD-ALDE și-au exprimat, deja, susținerea față de liderul PSD:

"Mă alătur colegilor mei care şi-au exprimat solidaritatea cu Liviu Dragnea și consider că trebuie să rămânem uniți până la capăt.

Respectăm decizia instanței, însă să nu uităm că până la o condamnare definitivă există prezumția de nevinovăție garantată de Constituția României, de Directivele Europene și de standardele Comisiei de la Veneția.

Să nu uităm că Liviu Dragnea este omul care a inițiat dezbaterea pe tema reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor și a încălcării drepturilor elementare ale românilor și tot el a fost cel care a gândit un program de guvernare care are menirea de a le face dreptate românilor și de a da o șansă tinerilor.

Consider că Liviu Dragnea nu are de ce să-și dea demisia pentru o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului.

Rămânem uniți și mergem mai departe în această formulă!"

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.