Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul tineretului și sportului s-a întâlnit cu Guillaume Poisson, șeful coordonării orașelor gazdă pentru EURO 2020

Facebook
ioana bran

Ministrul tineretului și sportului s-a întâlnit marți după-amiază cu Guillaume Poisson, șeful coordonării orașelor gazdă pentru EURO 2020. La întâlnirea de la sediul MTS au mai participat Gheorghe Popescu, consilierul onorific al Premierului Viorica Dăncilă, Florin Șari, directorul de proiect pentru EURO 2020 și consilierul Cristian Balaj.

Ioana Bran i-a vorbit reprezentantului UEFA despre stadiul pregătirilor pentru organizarea meciurilor de la București, despre ultimele măsuri și sarcini stabilite de Comitetul Interministerial și despre activitatea comisiilor cu atribuții în pregătirile pentru EURO 2020.

Guillaume Poisson i-a mulțumit Ioanei Bran pentru implicarea autorităților din România și pentru sprijinul și suportul permanent pe care îl acordă Guvernul României, care a declarat proiectul EURO 2020 un obiectiv de interes public și de importanță națională. Oficialul UEFA a subliniat că va fi necesară o promovare puternică a meciurilor care vor avea loc la București, pentru a atrage interesul publicului din România și din țările învecinate, dat fiind că la data de 1 iunie 2019 UEFA va pune oficial în vânzare biletele pentru meciuri.

Citește și: Scene ca-n filme pe o stradă din Capitală. Un tânăr, șicane cu poliția în trafic - FOTO

Tot marți, ministrul TS a primit vizita reprezentanților Comisiei Europene, veniți la București pentru a sprijini eforturile MTS în procesul de pregătire a preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. La câteva săptămâni după ce se întâlniseră și la Belgrad, la o conferință a Comisiei Europene, Agata Dziarnowska și Yves Le Lostecque au discutat cu Ioana Bran despre întâlnirile pe care le-au avut în aceste zile cu grupurile de lucru din MTS și despre vizitele la potențialele locații care vor găzdui anul viitor Forumurile Europene, dar și despre conferința de marți dimineață care a fost dedicată proiectelor Erasmus. La întâlnirea de la sediul MTS a fost prezentă si Cristina Andronic, subsecretar de stat pe probleme de tineret.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.