Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a oferit flori handbalistelor de la CSM Bucureşti, cu ocazia zile de 1 Martie

Foto Facebook
Eduard Novak

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le-a oferit flori handbalistelor echipei CSM Bucureşti, cu ocazia zile de 1 Martie, în cadrul unei acţiuni care a avut loc la Sala Polivalentă din Capitală.

Novak a sosit la finalul antrenamentului echipei pregătite de Adrian Vasile şi le-a împărţit câte un trandafir celor 12 jucătoare prezente în sală, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un 'bulgăre de sare', proiectul ar putea fi amânat. Ce spune Emil Boc

"Ne bucură faptul că a venit ministrul la noi astăzi. Chiar nu ne aşteptam să ne aducă câte o floare. Am primit mărţişoare, dar nu foarte multe. Pe vremurile astea doar dacă le trimite cineva prin curier", a afirmat jucătoarea Crina Pintea la finalul întâlnirii.

Ministrul Eduard Novak s-a arătat emoţionat de întâlnirea cu jucătoarele de la CSM Bucureşti.

"Am fost puţin emoţionat, le urmăresc tot timpul, sunt un fan al lor. Reprezintă foarte bine handbalul românesc, se simte puterea grupului în această echipă", a afirmat Novak.

Ministrul a schimbat câteva pase cu jucătoarele echipei CSM Bucureşti şi a executat câteva aruncări la poartă de la 7 metri.

Echipa de handbal feminin a reînceput pregătirile în vederea disputării, în deplasare, a meciului cu SCM Râmnicu Vâlcea, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe 6 martie, de la ora 17:00. Returul este programat la Bucureşti, pe 13 martie, de la ora 17:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.