Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionuț Stroe, despre amânarea Euro 2020: Ne încadrăm cu toate stadioanele în aceste termene

Inquam Photos / Octav Ganea
ionut stroe

După ce UEFA a luat decizia de a amâna EURO 2020, ministrul Tineretului si Sportului, Ionuț Stroe, a declarat că România se va încadra cu investițiile în termenele impuse de forumurile fotbalistice europene, anunță MEDIAFAX.

„Din câte cunosc, scenariile UEFA probabil se analizează două perioade, una în decembrie anul acesta, una în primăvara lui 2021. Nu știu. Haideți să așteptăm decizia finală.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

Indiferent de ce se întâmplă, cu siguranță putem să ne încadrăm cu toate stadioanele în aceste termene. Sunt investiții pe care le considerăm ca fiind de importanță maximă, cu impact pe termen lung, nu doar pentru EURO 2020 și sunt obiective necesare României”, a declarat Stroe la Digi 24.

În ceea ce privește eventualele pierderi economice pe care le-ar pierde țara noastră prin amânarea turneului, ministrul spune că acestea vor veni până la urmă, doar că mai târziu.

„Turneul e amânat pentru a preveni și a proteja sănătatea populației. Bucureștiul va fi beneficiar al acestui mare eveniment și noi sperăm să îl organizăm în aceleași condiții în care am fi făcut-o și acum. Noi suntem în legătură permanentă cu cei care execută lucrările de infrastructură și am primit asigurări că investițiile continuă. La București această competiție va fi organizată în cele mai bune condiții”, a conchis ministrul Sportului.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.