Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Tineretului şi Sportului susţine necesitatea adoptării Legii sponsorizării

dunca

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, atrage atenţia asupra nevoii adoptării în regim de urgenţă a unei legi a sponsorizării, care ar putea rezolva o parte din problemele de finanţare a performanţei în sport.

"Trebuie să vorbim şi de Legea sponsorizării, pentru că am dat o şansă sportului să poată fi finanţat de la bugetele locale, dar trebuie să ne gândim şi la mediul de afaceri, să facem o lege a sponsorizării mai clară, mai transparentă. Legea sponsorizării am dat-o spre mediul de afaceri să o facă, să văd cum o văd ei, după care vorbim de Legea sportului", a declarat vineri, la Botoşani, Marius Dunca, conform Agerpres.

Citește și: Ministrul Tineretului şi Sportului: 'Sportul este cel mai bun ambasador pe care îl are o naţiune'

În acelaşi timp, el a subliniat necesitatea prioritizării federaţiilor sportive, astfel încât finanţarea să fie direcţionată în special către ramurile sportive care obţin performanţe în competiţiile internaţionale.

"Trebuie să prioritizăm federaţiile, trebuie să luăm în calcul şi federaţii care au potenţial, federaţii olimpice, trebuie să fim atenţi şi la ce înseamnă sportul de masă şi cum îl încurajăm, dar aţi văzut că întotdeauna suntem evaluaţi la Jocurile olimpice sau campionatele mondiale. O să prioritizăm federaţiile unde avem şi am avut rezultate, unde am fost primii, unde mai avem antrenori de la care să învăţăm. Cu siguranţă vor fi primele federaţii. Asta doar după ce iese şi legea sponsorizării", a precizat Dunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.