Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor a anunțat când vor putea circula românii pe autostrada Târgu Mureș-Câmpia Turzii

B365
Lucian Sova

Lucian Șova, ministrul demisionar al transporturilor, a efectuat și azi o vizită pe șantierul unei autostrăzi. Dacă luni a fost pe autostrada A3, astăzi a mers să vadă tronsonul Târgu Mureș-Câmpia Turzii. Ministrul a anunțat și când va fi dat în folosință noul tronson.

„Este vorba de încununarea unui efort pe care l-au făcut antreprenorii în această vară, perioada în care deși s-au confruntat cu diverse dificultăți iată că înainte de sfîrșitul anului găsim ocazia să avem premise de bucurie că încă câțiva kilometri de autostradă se vor deschide așa cum ne-am angajat.

Chiar dacă nu deschidem autostrada de 1 decembrie știu că au început pregătirile pentru recepție. Oricum în acest an se va circula pe aceste loturi de autostradă.

Am venit să stau de vorbă cu constructorii, să văd și eu situația. O să fac o vizită și pe tronsonul Lugoj-Deva, șantiere pe care sper ca cei care lucrează acolo vor reuși să le închidă până la sfârșitul acestui an sau de venire a iernii astfel încât să se mai adauge la cei 60 de kilometri de autostradă pe care vom circula înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Lucian Șova, ministrul transporturilor.

Șova a mai precizat faptul că urmează să viziteze și autostrada Lugoj-Deva, în perioada următoare.

Citește și: DEMISIONAR de la Transporturi, Șova a BIFAT o nouă vizită de șantier: SOLUȚIE NEAȘTEPTATĂ pentru stoparea blocajelor la lucrări

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.