Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor a reziliat parțial contractul pe lotul 2 Lugoj-Deva: Antreprenorii penalizați

captura Facebook
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a decis rezilierea parțială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, dar și penalizarea antreprenorilor care nu au respectat termenele și calitatea lucrărilor, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis, joi, Agerpres.

"Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 și 3. M-am săturat de vorbe și de explicații puerile, așa că trec la fapte! Aplicăm rezilieri parțiale și penalități pentru fiecare întârziere pentru a se înțelege clar că în România trebuie respectate termenele și calitatea lucrărilor!", a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Cuc și Ștefan Ioniță, directorul general al CNAIR, au efectuat miercuri și joi inspecții inopinate pe șantierele autostrăzilor Lugoj — Deva și Sebeș — Turda, constatând mai multe nereguli care au dus la rezilierea parțială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj — Deva și la penalizarea antreprenorilor.

De asemenea consultanții au primit penalități pe Loturile 2 și 3 ale Autostrăzii Lugoj-Deva pentru că nu au supravegheat corespunzător lucrările. "În vizitele anterioare pe aceste șantiere, dar și în discuțiile de la Ministerul Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc le-a atras atenția constructorilor și consultanților că riscă sancțiuni care pot merge până la rezilierea contractelor, în cazul în care nu respectă termenele de execuție și calitatea lucrărilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.