Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor are veşti bune: Încep lucrările la încă un lot al drumului extres Craiova-Piteşti

autostrada

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că vineri a semnat autorizația de construire pentru Lotul 3 al drumului expres Craiova-Pitești. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între Slatina și Colonești care are o lungime de 31,7 kilometri.

Ministrul Transporturilor a anunțat vineri că încep lucrările pe un sector al drumului expres care va lega orașele Craiova și Pitești.

„Constructorul aici este aceeași firmă românească care s-a mobilizat exemplar și pe Lotul 2 Slatina-Balș al proiectului, unde lucrările sunt în grafic și sunt preconizate să se încheie la finalul anului. Contractul de pe Lotul 3 valorează 670 de milioane de lei, iar banii provin din fonduri europene nerambursabile. Chiar dacă perioada de execuție a lucrărilor este de 2 ani, avem promisiunea constructorului că acestea ar putea fi gata mai repede, adică în 2022”, a anunțat ministrul Transporturilor pe Facebook.

Ministrul Cătălin Drulă mai spune că în prezent se lucrează pe aproape toate sectoarele viitorului drum expres.

„Cu peste 760 de milioane de lei alocate anul acesta, Drumul Expres Craiova - Pitești este unul dintre cele mai bine finanțate proiecte de investiții din România. În total, pe Drumul Expres Craiova - Pitești se lucrează acum în plin pe aproape 90km pe loturile 1, 2 și 3. Doar pe lotul 1 mai trebuie finalizate cât de curând exproprierile pe 3km de traseu relocat, pentru a putea începe și acolo lucrările. Pe Lotul 4 acum 2 săptămâni a fost desemnată câștigătoare aceeași firmă românească de pe loturile 2 și 3, dar au fost depuse contestații de o firmă chinezească. Așteptăm un răspuns rapid de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor și ne dorim să semnăm contractul și pe acest lot cât mai curând”, a explicat ministrul Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.