Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor: 'CNAIR a semnat un protocol de colaborare cu autorităţile locale din judeţele Suceava şi Botoşani'

gov.ro
Sorin Grindeanu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat marţi un protocol de colaborare cu autorităţile locale din judeţele Suceava şi Botoşani, în baza căruia va lansa licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic necesare construcţiei unui Drum Expres care va asigura legătura municipiilor Suceava şi Botoşani cu Autostrada Moldovei, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

"Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă! CNAIR a semnat astăzi un protocol de colaborare cu autorităţile locale din judeţele Suceava şi Botoşani. În baza acestui protocolul se va lansa licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic necesare construcţiei unui Drum Expres care va asigura legătura municipiilor Suceava şi Botoşani cu Autostrada Moldovei (A7). Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, iar specialiştii CNAIR vor acorda suportul necesar lansării şi finalizării licitaţiei", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.ro.

Sorin Grindeanu a subliniat că, după finalizarea contractului pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, va fi lansată o nouă licitaţie pentru construcţia Drumului expres Suceava - Botoşani - A7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.