Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor îi ameninţă pe cei de la CNAIR

www.informatiadegiurgiu.ro
Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut tuturor şefilor direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să fie prezenţi mai mult pe teren pentru a supraveghea lucrările de pe şantierele aferente fiecărei DRDP, iar dacă vor rămâne probleme nerezolvate de aceştia "la următoarea şedinţă nu vor mai discuta în aceeaşi formulă".

Potrivit unui comunicat al CNAIR, remis marţi Agerpres, directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă, a convocat o şedinţă de urgenţă cu toţii şefii direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale companiei la care a participat şi ministrul Transporturilor. Acesta a cerut tuturor directorilor regionali ai CNAIR să fie prezenţi mai mult pe teren pentru a supraveghea "atent" lucrările de pe şantierele aferente fiecărei DRDP.

"Am să vin inopinat în judeţe, fără presă, şi, în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-aţi rezolvat, la următoarea şedinţă nu vom mai discuta în aceeaşi formulă', le-a spus Răzvan Cuc şefilor de DRDP-uri.

Discuţiile de marţi au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuţie şi întreţinere, continuarea controalelor pe şantiere, precum şi posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie.

La rândul său, şeful CNAIR a solicitat directorilor regionali "să se ridice la nivelul exigenţelor", astfel încât orice problemă sesizată să fie rezolvată în timp real de către angajaţii de la drumuri, inclusiv cu utilaje proprii. "Vă cer tuturor mai multă atenţie şi implicare în activităţile pe care le desfăşuraţi, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetăţenilor că suntem bine intenţionaţi şi că putem gestiona cu succes problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuţie, trebuie să demaraţi proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem şi alte lucrări necesare îmbunătăţirii infrastructurii rutiere', a spus Ioniţă.

În plus, acesta a apreciat, în cadrul şedinţei, activitatea desfăşurată de direcţiile regionale în perioadele cu ninsori, astfel încât să poată fi evitate apariţia unor probleme grave în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.