Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Tudorel Toader, şedinţă de ULTIM MOMENT cu Tăriceanu. Şeful ALDE DEZVĂLUIE subiectele discutate

mediafax.ro
Tariceanu Tudorel Toader

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu le-a mărturisit jurnaliştilor că a discutat în urmă cu puţin timp cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Şeful Senatului susţine că nu s-a discutat nimic altceva decât despre raportul MCV şi despre soluţii pentru a implementa măsurile impuse de Comisia Europeană.

Citeşte şi: Dragnea vine cu EXPLICAŢII, după avertismentul către noii şefi din PSD: Oamenii nu sunt interesaţi care e mai vocal, care înjură mai mult

"Discuţia s-a axat pe MCV. Ştiţi că urmează să vină o misiune, o echipă din partea Comisiei Europene. Ministrul Toader a avut o întrevedere săptămâna trecută cu procurorul general şi cu procurorul şef al DNA. Am făcut o trecere în revistă a recomandărilor din raportul precedent şi, sigur, să găsim soluţii de accelerare a măsurilor care se impun pentru a ne îndeplini angajamentele. Am discutat aceste lucruri şi cu domnul Timmermans, la Bucureşti."

Întrebat dacă s-a stabilit şi o dată pentru şedinţa comună în care ministrul Justiţiei să prezinte raportul pe care l-a întocmit, Tăriceanu a spus: Nu am discutat, nu l-am întrebat pe ministru. Nici dânsul nu a deschis problema şi nici eu nu am considerat-o o problema presantă."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.