Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului: 'Sper să putem lansa Start-up Nation până la finele lunii'

antena24.ro
Constantin-Daniel Cadariu

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, speră ca ediţia a treia a programului Start-up Nation să fie lansată "măcar" la sfârşitul acestei luni.

"Ultima înţelegere pentru lansarea programului Start-up Nation, ediţia a treia, este convenită pentru data de astăzi, 17 iunie. Din păcate, cei de la STS nu pot onora nici acest termen. Sper ca acest lucru să se întâmple măcar la sfârşitul acestei luni. (...). Am luat toate avizele. Aşteptăm doar platforma funcţională şi-l vom lansa", a declarat vineri, la Deva, Constantin-Daniel Cadariu, potrivit Agerpres.

Ministrul a adăugat că "argumentele" celor de la STS au fost "raţionale", deoarece aceştia au trebuit să se concentreze "într-o primă fază" pe urgenţele naţionale, urgenţele guvernului care au venit din PNRR.

"Sunt extrem de multe termene şi jaloane pe care trebuie să le îndeplineşti şi am înţeles acest lucru", a menţionat Cadariu.

Demnitarul a precizat că acest program, care se adresează afacerilor la început de drum, va avea anumite lucruri noi faţă de primele ediţii.

"Cea mai importantă noutate din această ediţie a treia va fi faptul că, în afară de cei 10.000 de beneficiari clasici, vom avea un pilon dedicat românilor din diaspora, cu 1.000 de potenţiali beneficiari de astfel de granturi", a spus Cadariu.

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului s-a aflat vineri la Deva, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene, precum şi cu operatori economici din turism şi antreprenoriat care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.