Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Virgil Popescu face un anunț extrem de important: Când vin banii din PNRR pentru investiții în energie

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
Virgil Popescu

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunțat că au fost lansate în dezbatere publică ghidurile în baza cărora se vor putea accesa sute de milioane de euro pentru investiții în noi producții de energie.

”ANUNȚ IMPORTANT! Am lansat în dezbatere publică mai multe ghiduri pentru accesarea a sute de milioane de euro din PNRR!!! Vom lansa la sfârșitul lunii martie mai multe call-uri de proiecte pentru investiții în noi capacități de producție electrică din surse regenerabile, pentru dezvoltarea de capacități de producţie pe gaze, flexibile și de înaltă eficienţă și pentru cogenerarea de energie electrică și termică (CHP) în termoficarea urbană. Am încredere că acești bani vor fi accesați, investiți și vom avea proiecte finalizate începând cu anul 2024! Mai multe detalii aveți aici: http://energie.gov.ro/pnrr”, a anunțat ministrul Energiei Virgil Popescu.

Este vorba despre o sumă totală de 875 milioane de euro. Ministerul Energiei anunță că perioada de consultare publică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul Ministerului Energiei (16 februarie n.red.) Persoanele sau entitățile interesate vor putea formula observații și propuneri, care vor fi transmise la adresa de e-mail: fonduri.europene@energie.gov.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.