Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor de 14 ani, prins conducând o maşină în localitatea Mogoşani

permis de conducere

Un minor de 14 ani a fost prins de poliţişti conducând o maşină în localitatea dâmboviţeană Mogoşani, informează, joi, IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc miercuri.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au surprins, în comuna Mogoşani, un minor de 14 ani, din Teţcoiu, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au organizat la nivel de judeţ şapte acţiuni punctuale de prevenire a infracţiunilor rutiere şi au fost instituite 15 filtre.

"Pentru abaterile de la normele legale, au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au retrase 8 certificate de înmatriculare. Din totalul sancţiunilor, 152 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice şi 46 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 50.395 de lei", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.