Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor de 16 ani, dat dispărut în urmă cu trei zile, găsit decedat în râul Jiu

inecat scafandri barca

Un minor în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de marţi, după o ceartă cu mama lui, a fost găsit decedat în râul Jiu, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit news.ro.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 21/22 noiembrie, poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul acestuia din municipiul Târgu Jiu şi nu s-a mai întors.

"De îndată, după sesizarea evenimentului, poliţiştii aflaţi în teren au efectuat căutări pe raza municipiului, atât în proximitatea locuinţei, cât şi în parcuri şi pe malul râului Jiu. De asemenea, minorul a fost pus în urmărire naţională de către poliţişti. La data de 24 noiembrie au fost continuate căutările, fiind constituită o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul IPJ Gorj şi scafandri din cadrul Salvamont Gorj, care au efectuat căutări în albia râului Jiu prin folosirea unui dispozitiv de detecţie a amprentei umane. În urma activităţilor de căutare efectuate de organele abilitate, în după-amiaza zilei de 24 noiembrie, trupul minorului a fost identificat în apele râului Jiu, neprezentând semne vitale. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical care a constatat decesul minorului, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În continuare se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii decesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.