Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor din Olt, reținut pentru că a lovit o tânără

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Polițiștii din Bobicești, județul Olt, au reținut un minor de 16 ani, pentru că ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani, chiar și după ce aceasta s-a dezechilibrat și a căzut, anunță MEDIAFAX.

„La data de 25 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti au reținut un minor, de 16 ani, după ce ar fi lovit o tânără, de 18 ani. În fapt, din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani. În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat si a căzut, minorul continuând sa o lovească”, anunță Poliția Olt.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.