Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minor reţinut de poliţişti după ce a fost prins a doua oară conducând fără permis

ipj cluj
politia

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost reținut de către polițiști după ce a fost surprins conducând fără permis pentru a doua oară, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău, joi, citează Agerpres.

 

Un echipaj de poliţie a încercat să îl oprească în localitatea Parava, însă minorul a a accelerat şi a fugit.

"Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar conducătorul auto a încercat să se sustragă verificărilor poliţiştilor oprind în curtea locuinţei sale şi fugind într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, acesta fiind un tânăr de 17 ani care în luna ianuarie a fost depistat şi reţinut de poliţişti după ce a condus un autoturism pe DN2 E85 fără permis de conducere şi s-a sustras controlului. În momentul de faţă, acesta se afla sub măsura controlului judiciar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Din verificările efectuate în baza de date a reieşit că plăcuţele cu numere de înmatriculare montate pe autoturismul condus de minor aparţin altui vehicul.

Minorul a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea sau punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.