Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minora care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz stătea pe o bancă improvizată

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Minora de 12 ani ce a decedat marţi, în Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, scrie Agerpres.

Potrivit datelor făcute publice de IPJ, accidentul a avut loc marţi, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău - Dioşod. 

"Din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la închiderea uşilor din spate, o minoră de 12 ani, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri. În urma impactului, minora a decedat", se arată în informarea de presă a IPJ Sălaj. 

Echipajele de la SMURD şi Ambulanţă sosite la faţa locului au efectuat circa o oră manevre de resuscitare, însă minora nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Alertă emisă de meteorologi: 13 județe sunt sub cod galben de ceață

"Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, zona Astralis, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă - o fetiţă de aproximativ 12 ani - care a fost găsită în stop cardiorespirator. Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia", se arată într-o postare făcută miercuri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentri Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.