Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minoră de 8 ani din Argeș, găsită la scurt timp după ce rudele au reclamat dispariţia sa la Poliție

facebook.com
politia

O fetiţă în vârstă de 8 ani, dată dispărută de familia sa duminică seara, a fost găsită de către poliţişti şi cetăţeni pe raza localităţii Izvoru la scurt timp după ce rudele sale au anunţat autorităţile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din localitatea Izvoru, cu privire la faptul că nepoata sa, în vârsta de 8 ani, a plecat din curtea locuinţei şi nu a mai revenit.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

"Din primele verificări a rezultat că minora locuise anterior pe raza altui judeţ, nefiind familiarizată cu împrejurimile. În cel mai scurt timp, în vederea identificării minorei, la nivelul Poliţiei Oraşului Costeşti s-au constituit echipe de căutare, împreună cu localnici. Totodată, la faţa locului s-a deplasat un câine de urmă din cadrul IPJ Argeş, fiind solicitat şi sprijinul ISU Argeş şi IJJ Argeş. Până la sosirea acestora minora a fost găsită de către localnici şi poliţişti, pe raza aceleiaşi localităţi", au anunţat reprezentanţii IPJ Argeş.

În urma verificărilor s-a stabilit că fetiţa nu a suferit vătămări şi nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind predată aparţinătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.