Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minoră din Deva dată în urmărire internațională a fostă găsită în Dâmbovița

facebook.com
politia

Adolescenta de 15 ani din Deva, care a plecat de bunăvoie de acasă în urmă cu o săptămână cu intenţia de a-şi vizita o prietenă din Ploieşti, la care nu a mai ajuns, a fost găsită de poliţişti într-o comună din judeţul Dâmboviţa, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește .

"Minora, care se afla în urmărire naţională şi internaţională, a fost depistată, joi, la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, cu care se pare că avea o relaţie, şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Din cercetări a reieşit faptul că minora, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, prietenul tânărului, s-a deplasat de bunăvoie, în data de 17 octombrie, în localitatea unde a fost depistată, folosind mijloace de transport în comun", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Fata şi cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei din oraşul Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt şi a împrejurărilor în care tânăra a plecat de acasă.

Ulterior, o escortă din cadrul Poliţiei Deva s-a deplasat la sediul Poliţiei Moreni pentru a prelua minora, adolescenta fiind adusă la Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva.

Despre această situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului Hunedoara.

În acţiunile desfăşurate pentru depistarea tinerei au fost implicaţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Hunedoara, dar şi din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.