Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minoră în vârstă de 7 ani, oprită la graniţă - însoţitorul nu avea acte pentru ieşirea din ţară

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe sensul de ieşire din ţară, într-un autoturism înmatriculat în Austria, un cetăţean român minor pentru care însoţitorul nu avea toate actele necesare călătoriei, informează Agerpres.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în mijlocul de transport se aflau patru persoane (un cetăţean român - bona minorei, un cetăţean croat şi doi cetăţeni sârbi), însoţite de un minor, cetăţean român.

''În urma verificărilor efectuate s-a constatat că minora în vârstă de 7 ani nu este însoţită de părinţi, iar niciunul dintre însoţitori nu a putut prezenta declaraţie notarială din partea părinţilor şi nici certificat de cazier judiciar'', informează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră nu au permis ieşirea minorului din ţară şi au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Minora a fost preluată din Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa. Urmează a se dispune măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.