Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minstrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora susține reluarea campionatul de fotbal în Serie A

www.gonfialarete.com
Vincenzo Spadafora

Minstrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a anunţat că va face tot posibilul să se reia campionatul de fotbal. Deși nu a dat o dată fixă, el a dezvăluit că Serie A ar putea reîncepe şi la mijlocul lunii iunie. În urmă cu o săptămână, Spadafora nu avea încredere că sezonul se poate relua, potrivit Mediafax.

Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a dat o veste care îi va face fericiţi pe iubitorii sportului. Deşi săptămâna trecută a spus că nu este convins că se poate continua sezonul, acum a anunţat că are încredere că Serie A se poate relua.

DOCUMENT intern al Guvernului SUA: Pandemia de coronavirus va BUBUI în următoarele zile

„Reluarea campionatelor? Următoarele două săptămâni vor fi decisive. Am confirmat programul care ne-a fost dat. Comitetul tehnico-ştiinţific (n.red. - Cts) a autorizat reluarea antrenamentelor individuale ale sporturilor de grup, începînd cu 4 mai. Apoi, pe 18 mai, dacă cei de la Cts vor aproba, vor începe antrenamentele colective. Sunt încrezător pentru că am văzut un raport bun, există câteva nedumeriri, dar ar trebui să avem un răspuns până la finalul săptămânii”, a spus Vincenzo Spadafora, potrivit gazzetta.it.

În plus, Vincenzo Spadafora a dezvăluit că ar fi surprins dacă nu se va relua campionatul, dar nu a dat o dată fixă. Ministrul a spus că meciurile ar putea reîncepe şi la jumătatea lunii iunie.

Serie A a fost suspendat la începutul lui martie, ultima partidă jucată a fost cea dintre Juventus şi Inter Milano, pe 8 martie, câştigată cu 2-0 de campioana Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.