Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român: 'Trebuie să scoatem din cursă Suedia'

www.agerpres.ro
Miodrag Belodedici

Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român, a declarat că speră ca România să scoată din cursa pentru Euro 2020 reprezentativa Suediei. De asemenea, i-a sfătuit pe fotbaliștii naționalei României să dea tot ce pot pe teren, anunță MEDIAFAX.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

”Trebuie să scoatem din cursă Suedia! Ne-a furat visul din ’94. Așteptăm răzbunarea și noi, jucătorii de la World Cup, și toți suporterii. Suedezii ne-au tot ținut în loc, dar gata, s-a terminat! Băieții noștri ar face mulți oameni fericiți dacă ar învinge. De data asta să rămână ei acasă și să se vorbească în țara lor că România i-a împiedicat să meargă mai departe. Ar fi un sentiment frumos, mai ales că Bucureștiul găzduiește partide de la EURO 2020”, a declarat Miodrag Belodedici pe pagina Federației Române de Fotbal.

”Știm că suedezii sunt puternici, disciplinați, agresivi, adevărați vikingi și că e greu cu ei. Dar în «război» , nimic nu mai contează. Trebuie să dați totul, fiecare să își facă treaba în teren și să nu ne plângem. Dacă sunteți la pământ, să vă ridicați și să continuați lupta! Până auziți fluierul. Cel de final de joc. Iar apoi să ridicați privirea spre tabelă. Și acolo veți vedea ce ați realizat. Eu am încredere în voi”, le-a transmis Belodedici jucătorilor echipei naționale.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

Partida dintre România și Suedia va avea loc vineri, începând cu ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.