Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când nu se mai aștepta nimeni, apar vești miraculoase despre cei patru copii care fuseseră pierduți în jungla amazoniană timp de 40 de zile

aljazeera.com
copii pierduti jungla

Cei patru copii, în vârstă de 13, 9, 4 şi un an, dispăruţi în jungla amazoniană din Columbia de la prăbuşirea, pe 1 mai, a unui mic avion cu care călătoreau, au fost găsiţi în viaţă, a anunţat vineri preşedintele Gustavo Petro, notează AFP, citat de Agerpres.

"O bucurie pentru toată ţara! Cei patru copii pierduţi în urmă cu 40 de zile în jungla columbiană au fost găsiţi în viaţă", a scris el într-un mesaj pe Twitter însoţit de o fotografie a militarilor şi indigenilor care participau la operaţiunea de găsire a celor patru fraţi.

"Da, copiii au fost găsiţi, dar am nevoie de un zbor sau de un elicopter pentru a merge să-i caut de urgenţă", a declarat pentru AFP bunicul copiilor, Fidencio Valencia.

Originari din grupul indigen Uitoto, copiii rătăceau singuri în junglă de la prăbuşirea unui Cessna 206 la bordul căruia călătoreau împreună cu mama lor, pilotul şi o rudă. Toţi cei trei adulţi au murit, iar trupurile lor au fost găsite de militari la locul accidentului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.