Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Miracol' într-un sat din Italia - localnicii au avut surpriza vieții lor: A curs vin în loc de apă la robinet

lapresse.it
vin robinet

Sătenii dintr-o localitate de lângă Modena, din regiunea Emilia-Romagna, au avut surpriza vieţii lor când au dat drumul la robinet și în loc de apă, curgea vin. Totul s-a petrecut din cauza unei defecțiuni, scrie Mediafax.

Miracolul s-a lămurit în scurt timp, după ce instalatorii şi-au dat seama că rezerva de vin a unui producător din zonă a fost pompată în reţeaua de apă.

Localnicii au afirmat că băutura care curgea la robinet avea aroma vinului local Lambrusco Grasparossa, a relatat ziarul local Gazzeta di Modena.

Vinul a ajuns în reţeaua de distribuţie a apei din cauza unei defecţiuni la vinăria Settecani. Băutura din depozitele producătorului a curs în ţevile de apă, iar presiunea mai mare a vinului a proiectat licoarea în sistemul de alimentare al caselor din zonă.

Situație DRAMATICĂ în Italia din cauza coronavirusului - 36 de noi decese! Unde sunt înregistrate cele mai multe cazuri de infectare

Autorităţile locale au rezolvat problema. dar localnicii au apucat să îşi umple câteva sticle cu vinul uşor acidulat.

Italienii au surprins momentul în înregistrări video care au ajuns virale pe internet.

Consiliul local a dat publicităţii un mesaj prin care îşi cerea scuze pentru neplăcerile create. Printre răspunsurile primite, pe lângă îngrijorarea legată de siguranţa reţelei de alimentare cu apă s-au numărat şi câteva mesaje care se plângeau că problema s-a rezolvat „prea repede”.

Vinul local nu este foarte cunoscut în afara Italiei, dar producătorii de Lambrusco DOC din Modena se laudă că licoarea pe care o oferă ei are o aromă complexă şi o istorie care coboară până în vremurile etruscilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.