Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirce Lucescu dezminte informațiile din presă - Nu mă duc la Beșiktaș!

Getty Images
Mircea Lucescu

Indicat de presa din Turcia drept următorul antrenor al lui Beşiktaş Istanbul, Mircea Lucescu (73 de ani) are un discurs clar când vine vorba despre revenirea în fotbal.

Demis de la naţionala Turciei şi înlocuit cu Senol Guneş, cel care va mai antrena Beşiktaş doar până în vară, experimentatul antrenor român a fost invitatul lui Mircea Rednic la meciul câştigat de Dinamo cu FC Voluntari, 2-1, iar reporterii prezenţi la meci au fost curioşi să afle ce are de spus Lucescu despre revenirea în fotbal: "Deocamdată nu mi-e dor să antrenez, deocamdată stau bine. Dar eu nu mă duc la Beşiktaş! Cine v-a spus asta?", a declarat Lucescu, citat de TelokomSport.

Campion cu Beşiktaş în 2003, Mircea Lucescu e numele despre care jurnaliştii din Turcia susţin că s-a înţeles deja cu Beşiktaş Istanbul. După mai multe zvonuri, Mircea Lucescu s-a aflat în tribune la unul dintre meciurile de acasă ale ”vulturilor”, iar imaginile au fost interpretate de ziariştii din Ţara Semilunei drept o confirmare a mutării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.