Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a răbufnit în direct: Îmi vine să mă las de televiziune pe loc - De ce s-a enervat prezentatorul TV

captura Antena 3
Mircea Badea

Mircea Badea a răbufnit în direct: Îmi vine să mă las de televiziune pe loc - De ce s-a enervat prezentatorul TV

În ediţia de miercuri seară a emisiunii "În gura presei", celebrul prezentator Mircea Badea s-a arătat dezgustat de imaginile din războiul din Israel pe care le-a văzut.

Mircea Badea a susţinut că se simte neputincios în faţa unor astfel de atrocităţi şi a adăugat faptul că la starea de neputinţă contribuie foarte mult şi faptul că, din cauza organelor de control, cum ar fi CNA, nici nu poate informa corect oamenii, neputând difuza respectivele imagini.

„Bun găsit la superba emisiune. Vă spun că ăsta e unul dintre momentele în care îmi vine să mă las acum de televiziune, pe loc. Am mâinile legate. Trebuie să fac o emisiune despre o actualitate și o realitate pe care, însă, nu pot să o prezint.

Trebuie să o comentez și să o analizez și să vă prezint lucruri și gânduri, dar fără să vi le prezint. Mi se pare odios. Să faci emisiuni la televizor în zilele noastre e aproape imposibil. Realitatea zilelor noastre mai generează și lucruri intense”, a spus Mircea Badea.

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” recunoaște că a fost marcat de momentul în care premierul Netanyahu a dat mâna cu liderul opoziției

Totodată, Mircea Badea a mărturisit că a rămas șocat de pozele pe care le-a văzut din Israel, pe care, din păcate, nu le poate arăta la televizor.

„Cum să vorbești despre ceea ce tocmai am văzut, cum premierul Netanyahu a dat mâna cu liderul opoziției, pentru că au multă treabă ca să lichideze organizația teroristă Hamas. Eu am văzut imaginile, dar nu vi le pot arăta pentru că nu vi le pot arăta! Dar ce ce? Pentru că CNA, pentru că leg … pe mine mă împiedică să vorbesc despre lucruri importante și esențiale. L-am văzut pe premierul Netanyahu cu lacrimi în ochi. Să intrăm în detalii? Nu putem! Pe Twitter a postat o imagine absolut teribilă, reală, dintr-o casă de israelieni“, a spus Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.