Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, atac la PSD si PNL: Clasa politica e PA!

badea

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a criticat luni partidele care au participat la consultarile de la Cotroceni pentru propunerile sau lipsa de propuneri pe care le-au formulat in fata presedintelui. Atitudinea celor de la PSD si PNL il determina pe Mircea Badea sa traga concluzia ca, asa cum 'piata' a cerut, clasa politica e PA!

"Ne aflăm la momentul în care PSD se duce la aşa-zisele consultări pentru generarea unui nume de prim-ministru şi face o propunere formală, Liviu Voinea, de la BNR. Zic formală, că e limpede că nu va fi Liviu Voinea. PNL nici măcar nu face propunerea, că aşteaptă să le propună Klaus Iohannis, să le dea în plic şi să le spună 'pe ăsta trebuie să-l votaţi'. Cu toată dragostea, nu funcţionează aşa democraţia (...). Partidele au in spate milioane de votanti si propun.

Să te duci tu partid la consultări şi să spui , adică să te transformi într-o masă amorfă, într-un tonomat, într-un automat de vot, asta nu e democraţie. E o dileală, este o nebunie şi atâta, nimic altceva Ce a făcut PSD e tot o nebunie. De fapt am venit să ne facem că negociem. Numai, gata, clasa politică e pa!", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.