Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea cerșește like-uri pentru Iohannis. Cititorii săi reacționează agresiv: Acum nu mai e hoț de copii?

mircea badea

Mircea Badea își îndeamnă cititorii să fie generoși cu Klaus Iohannis și să-i dea like-urile retrase de „băsiști”. Cititorii moderatorului Antena 3 nu au fost însă prea încântați de idee.

„Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătură cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas!”, a scris Mircea Badea pe Facebook în această dimineață.

Însă nu toți fanii vedetei Antena 3  s-au arătat foarte încântați de idee. Iată o parte din comentariile postate de aceștia:

Toți vorbiți de manipulare! Dar nu ei se joacă cu noi. Like pagina lu' Iohanis celălalt zice dislike.. Iar oile sunt mânate după placul lor! Îl simpatizez pe Badea! dar nu ma bag în jocul asta!”.

„Păi ce faci? îi dai like? nu ziceai tu că e traficant de copii? dai like-uri la traficanți? e frumos?”.

Acum cei de la A3 îl pupați în cur pe Klaus? Vă mai aduceți aminte cum îl denigrați în campanie? a,da l-ati reevaluat...frumos..”.

Oricât de mult ţin la voi, totuşi nu pot sa fac asta. Ce, a scos doua vorbe între doua vacante, si alea normale si corecte?! Aş minţi să spun că-mi pasă de like-urile lui. Vineri la ora 15 însă, DA, voi fi acolo!”.

Serios mai lingator de cururi.Nu erai tu ala care il balacareai ,acum il pupi in cur. Ai uitat cum ii balacareai tu pe unii. “Statul de drept”, “institutiile statului”, asta auzim din sculare in culcare de la toate trompetele propagandistice care justifica prin clisee orice fel de stalinism cu accent englezesc produs in societate. Sunt rai, duri, talibani, insolventi, se exprima brutal, in alb si negru, si te executa fara sa clipeasca daca asa e ordinul de zi pe unitate. Dar daca, vai, li se intampla cel mai banal si firesc lucru, cum ar fi platitul taxelor, dintr-o data devin victime. De la disidenta li se trage. Brusc se camufleaza in sotron si se caracterizeaza drept “ziaristi amarati”. Hai siktir, “amaratilor”! Plateste taxele, porcule, ca din cauza celor ca voi nu sunt nici spitale, nici drumuri, nici scoli! Plateste taxele, porcule! Asta e ce ai scris tu pe blogul tau prin 2015 ,adica uni sa plateasca taxele catre ANAF dar voi nu.Ia eliberati voi cladirea aia in care stati sa construiasca statul scoli si spitale ,cladire care a fost a statului care a fost luata de ala caruia ii lingeti bucile mult sub pretul pietii.”.

badea 1

Ce-ti mai place sa-l pupi in dos pe cretinus nemtalainen ...acum nu mai e hot de copii?nu mai are enspemii de case ilegal? Sa va fie rusine odiosilor!”

"Corect in legatura cu situatia Antenelor "... omu e vinovat, incarcerat, se recupereaza prejudiciu, printre care si sediul cancerului, iar tu ne-ndrugi ca a fost corect?”

Domnule Mircea Badea,dumneavoastră nu vedeți că ceea ce spuneți nu este coerent! Vă rog frumos,dați-vă demisia de onoare! Ar fi cea mai mare reuşită a dumneavoastră!!”.

badea 2

Gata, nu îl mai înjuri? Prefăcutule!”.

:)) AHAHAHA sper sa ramaneti fara sediu . era si timpul sa va casapeasca ANAF-ul ”.

Corect! Este momentul sa-i dati like celui pe care l-ati terfelit in ultimul hal in campanie :))). Penibil!”.

Niste pupincuristi si sclavi. Sper sa se desfiinteze odata toate Antenele. Atunci sa vedem pe cine mai pupati in fund”

Serios? Dati like unui traficant de copii?? Tz tz tz asa ciumpalac esti?

Tipul asta are nevoie urgent de un control psihiatric nu are ce cauta in televiziune

Acum numai e Johanis cel înjurat de tine acum vrei să îi dăm like. Cred că o să vă dăm la toți altceva ce îți place ție să mănânci zi de zi

„Odiosule”

Pai parvenitul îl pupa în cur pe ăla care e sus ..și îl șantajează pe ăla care e jos...Cum va dați voi după cum bate vântu .. I ați promis campanie lu iohanis dacă va tine în picioare?aveți grija sa nu stea dna pe telefoanele voastre zilele astea

tu si prostituatele cu selfieuri ce mai cereti likeuri

badea 3

Îndemnul lui Mircea Badea vine după ce gestul președintelui Klaus Iohannis de a arăta sprijin pentru Antena 3 a făcut ca peste 12.000 de fani să-și „aprecierea” (like-ul)  de pe pagina oficială a acestuia. Mai mulți specialiști social-media urmăresc atent ritmul în care dispar like-urile de pe pagina președintelui.

Klaus Iohannis pierde cam 5 fani pe secundă în acest moment. Pe Facebook!”, a scris Cristian Manafu.

„Klaus Iohannis like decrease. A pierdut în jur de 55 de like-uri într-un minut și jumătate, adică 0,6 like-uri pe secundă. În ritmul ăsta, într-o zi pierde vreo 50 de mii. Dar, bineînțeles, e o socoteală grosieră”, observă Iulian Comănescu.

Îmi pare rău să îi dezamăgesc pe dezamăgiţi. Până acum, Iohannis a pierdut 12.000 de fani în 24 de ore (adică sub 1% din total) în timp ce, în perioada alegerilor, a avut zile în care câştiga peste 120.000 de fani (cu un vârf de vreo 185.000) pe zi. Se pare aşadar că dezamăgirea are, din punct de vedere viral, de cel puţin 10 ori mai puţină anvergură decât speranţa. Momentan”, notează Dragoș Stanca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.