Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, după concertul lui Dorian Popa în care s-au încălcat toate normele sanitare: 'Câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage!'

Mircea Badea

STIRIPESURSE.RO a scris, miercuri, în exclusivitate, despre un concert pe care Dorian Popa l-a susținut într-un restaurant din comuna Malu Mare, județul Dolj, cu ocazia unei petreceri de ”majorat” a unei tinere. Peste 50 de adolescenți au asistat, în spațiu închis, la concert, fără a respecta vreo lege sau normă de protecție. Tinerii nu au avut nici măști de protecție, nu au respectat nici distanțarea, iar legea care prevede că la petrecerile în spațiul închis nu pot asista mai mult de 20 de persoane a fost și ea încălcată.

Mircea Badea a citit și el articolul de pe STIRIPESURSE.RO și a comentat în sitlu-i caracteristic ce s-a întâmplat la olteni.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Când vor avea loc alegerile locale

„Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar! Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!”, a spus Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

După articolul STIRIPESURSE.RO, Poliția s-a autosesizat și a găsit doi vinovați: tatăl tinerei și patronul restaurantului, cărora le-a dat două amenzi.

Citește și: S-a luat decizia! Valentin Dragnea primește zeci de mii de euro

„Având în vedere informaţiile apărute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

Citește și: S-a luat decizia! Valentin Dragnea primește zeci de mii de euro

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

Citește și: Raed Arafat, la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea: Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti.

Astfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.”, a fost comunicatul poliției din Dolj.

Citește și: Estimările Guvernului: Menţinerea acestui trend de evoluţie ar putea să ducă la atingerea unui număr zilnic de cazuri între 1.200-1.600 la jumătatea lunii august .

 

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.