Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petrecere cu zeci de adolescenți, acasă la Selly: Dorian Popa a întreținut atmosfera, unde nu s-a respectat nicio lege

Fără mască, fără distanțare socială și mai mult de 20 de oameni într-o sală! Asta s-a întâmplat, marți seara, la Craiova, orașul celebrului vlogger Selly.

La petrecerea de ”majorat” a unei tinere, părinții i l-au făcut ”cadou” pe Dorian Popa, care a susținut un mini-concert. Aproape 50 de persoane au fost la petrecerea la care nu s-a respectat nicio normă sanitară și nici prevederile legale. Tinerii nu au purtat măști, ba, mai mult, au petrecut fără nicio reținere și chiar au aruncat-o în sus pe sărbătorită. Deși legea impune că la petrecerile în spațiu închis numărul maxim admis de persoane este de 20, la petrecerea ilegală de la olteni s-a depășit cu mult limita legală. Poliția a ocolit localul, nefiind aplicată vreo măsură contravențională. Este posibil ca polițiștii să se autosesizeze, după apariția acestui material, și să aplice amenzile care se impun.

Citește și: Olguța Vasilescu, palmă pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Nu a făcut ceea ce are în prerogative

Trebuie precizat că în plină stare de urgență, când deplasările erau limitate, Selly a plecat din Craiova pentru o distracție la București, acasă la Dorian Popa și alți prieteni.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.