Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea intervine în 'cursa' eliminării produselor rusești: Când renunțăm la motorul de căutare Google, inventat de un rus?

Radu Pop
Captura foto Antena 3
Mircea Badea

Mircea Badea intervine în dezbaterea publică referitoare la interdicțiile aplicate rușilor și evidențiază în stilul caracteristic faptul că s-a ajuns în zone care nu au nicio legătură cu războiul declanșat de Putin.

Invazia rusă în Ucraina a declanșat o frenezie a interdicțiilor. Victime colaterale a acțiunilor lui Vladimir Putin și ale susținătorilor săi au ajuns inclusiv produsele rusești și cultura rusă. Realizatorul TV Mircea Badea apelează la un argument de tipul „reductio ad absurdum” și remarcă faptul că inclusiv Google este o invenție rusească, în interpretarea extremă dată de unele persoane.

„Dacă tot blocăm rușii peste tot, când renunțăm la cea mai mare mizerie de spionat masele, adică motorul de căutare Google, inventat de rusul Sergey Brin?”, scrie Mircea Badea pe Facebook.

Sergey Mikhaylovich Brin (născut pe 21 august 1973, la Moscova) este un informatician și om de afaceri cu cetățenie americană, etnic evreu, originar din Rusia, cofondator al companiei Google, împreună cu Lawrence Edward Page.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.