Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, mesaj DUR pentru un ministru tehnocrat

Mircea Badea

Mircea Badea a comentat replica pe care i-a dat-o preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul delegat pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Violeta Alexandru.

Ministrul a susţinut că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu "nu are dreptate când spune că preocuparea celor cu funcţii nu este statul la coadă".

FOTO - Cristi Minculescu a ajuns de NERECUNOSCUT

''În ţara în care îmi cresc copilul, stau la coadă, indiferent de funcţie'', a spus Violeta Alexandru într-un interviu.

Mircea Badea îi transmite ministrului tehnocrat că ar fi interesat să afle altceva de la aceasta:

„Eu am încercat să-mi dau seama, ce legătură are copilul cu treaba asta? (...) Astăzi, coada la permisă a fost kilometrică, la propriu. (...) Cu toată dragostea, eu sunt sătul de ipocrizie și de comunism. De ce s-a inventat girofarul pe pământ? Pentru că există oameni, care prin natura ocupației și a funcției, muncesc în folosul comunității și tu ai prefera ca acei oameni să nu stea cu tine la stop, de exemplu, sau la coadă la permise, ci pentru a munci în folosul comunității. Luăm un exemplu. De ce se deplasează președintele României cu girofar? Păi ca să nu stea la coadă. (...) Pe mine m-ar fi interesat ca doamna ministru tehnocrat să-mi spună ce face Guvernul pentru a nu se mai sta la coadă oamenii ăia în halul în care stau, nu și faptul că dânsa stă la coadă. Eu mă aștept de la Guvern să-mi spună nu că stă cu mine la coadă, că nu mă încălzește pe mine cu nimic că stă doamna ministru la coadă. Doamna ministru trebuie să se ocupe să rezolve treaba și să nu mai stau la coadă. Să se ducă la ministrul tehnocrat de Interne și să-i spună: prietene, hai să facem cumva cu oamenii ăia că stau ca niște animale la coadă. În schimb, dânsa crede că e mult mai mișto să ne spună că stă la coadă”, a declarat Mircea Badea la emisiunea „În gura presei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.