Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, reacție surprinzătoare cu privire la implicarea lui Oreste în dosarul 'cocaină pentru VIP-uri': 'Doamne ferește...'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Au fost prieteni apropiați, dar au devenit dușmani de moarte. Au făcut emisiuni împreună vreme de 20 de ani, dar au ajuns să se atace și să-și arunce cuvinte grele. În ultimii ani, Mircea Badea și Oreste Teodorescu nu au ratat nicio ocazie de a se jigni, fie că au făcut-o pe posturile de televiziune unde lucrează, fie ca și-au scris scrisori veninoase pe conturile de socializare.

Dat fiind războiul declarat, reacția lui Mircea Badea privind implicarea fostului său prieten într-un dosar de droguri e surprinzătoare.

Joi, 12 iulie, ”exploda” informația că Oreste Teodorescu și de alte persoane din showbizz, printre care Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, au fost chemați la DIICOT Ploiești, în calitate de martori într-un dosar de trafic de droguri intitulat sugestiv ”Cocaină și canabis”. Reacția jurnalistului tv nu a întârziat să apară. ”Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%.” a comentat Oreste informația potrivit căreia ar fi cumpărat ”marfă” de la traficanți chiar și în valoare de 1000 de euro.

Investigație Financial Times: Un Trump Tower din Toronto ar fi fost făcut cu bani rusești 'dubioși'

În toate aceste zile, Mircea Badea a preferat să tacă. Astăzi a venit, în sfârșit, prima reacție. Întrebat de Libertatea dacă dorește să comenteze pe marginea acestui subiect, el a fost extrem de reținut.

”Doamne ferește! Nu vorbesc despre acest subiect niciodată. Nu vorbesc. Nu vorbesc absolut nimic!” a spus și a insistat Mircea Badea, contactat de reporterul Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.