Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea s-a dezlănțuit după criticile lui Tolontan: 'Bodyguard camuflat, un pic pervers'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a criticat o emisiune orchestrată de colegii săi de trust. Analiza redactorului-şef al Gazetei Sporturilor sub titlul "Procesuş maimuţelor la Antena 3" nu a rămas fără replică din partea lui Mircea Badea, care i-a dedicat la rândul lui un text pe blog: "Procesul Etapei versus Procesul Maimuţelor".

Badea îşi descrie colegul ca un om cunonscut iniţial prin participarea la emisiunea "Procesul Etapei" „unde colabora la numărarea cornerelor” şi care ulterior a devenit celebru „prin exagerarea până la apocalipsă a unor situaţii negative din sistemul sanitar şi prin sporirea emoţiilor legitime, urmări ale unor tragedii, prin partializarea intenţionată a unor date medicale şi scoaterea lor din contextul statistic internaţional”.

Zi DECISIVĂ pentru Mihaiela Iorga Moraru: Plenul CSM decide dacă admite cererea procurorului

De asemenea, Badea îl acuză pe Tolontan că „deteriorează unele detalii fine care conduc la alterarea discursului real din emisiune şi articulează unele enununţuri concluzive care nu au existat în fapt".

„Domnia sa face o analiza a emisiunii de aseara de la Antena3 folosind o analogie cinematografica :”Procesul maimutelor”. Si o face dupa reteta sa binecunoscuta: deteriorarea unor detalii fine care conduc la alterarea discursului real din emisiune si articularea unor enununturi concluzive care nu au existat in fapt. Mimand analiza rece, domnul Tolontan este de fapt bodyguardul camuflat, neasumat, un pic pervers, al uneia dintre parti. Ca de fiecare data. Cumva, mereu cand atinge tastatura, domnul Tolontan comite un hent discret, nesanctionabil de un arbitru mai putin vigilent.”, scrie Badea.

„Din partea mea, Tolontan are de mult cartonașul roșu!", mai scrie Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.