Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, șocat de vestea morții lui Florin Condurățeanu: 'Era unic. Nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor'

captura Antena 3
Mircea Badea

Vestea tragică a morţii jurnalistului Florin Condurăţeanu a îndoliat toată mass-media. Mircea Badea s-a declarat şocat în primul rând pentru că, spune el, maestrul era perceput ca fiind nemuritor.

Florin Condurățeanu, unul dintre cei mai îndrăgiţi jurnalişti din România, a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator. Anunţul trist a fost făcut în urmă cu puţin timp, de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Vestea tragică a îndurerat pe toată lumea. Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" s-a declarat şocat şi a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima ce impact a avut maestrul asupra sa.

„Eu sunt în stare de şoc. Am intrat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera acum. Acum douăsprezece minute am aflat și practic mi-a căzut capul.

Eu îl percepeam pe Țuțu (n.r Florin Condurăţeanu) ca nefiind om nemuritor. Era exact cum a spus și Adrian Ursu, era un iubitor de oameni de cuvinte, inclusiv de țară. Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima sa nu a rezistat. Cât de mare poate fi?

Eu am vorbit cred, în urmă 10 zile cu el. Am cerut un sfat pentru că era foarte priceput, e un fel de a spune, acum că sunt în stare de şoc. Am cerut un sfat medical pentru a salva pe cineva. Florin Condurățeanu a fost un mare intelectual şi nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor. Avea atâtea caracteristici unice aparte, era cu totul şi cu totul altceva. Era un spectacol", a spus Mircea Badea la Sinteza Zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.