Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Basescu, prima reactie dupa noile inregistrari cu clanul Bercea

mircea basescu

Noi inregistrari cu discutiile dintre Mircea Basescu, Marian Capatana si clanul Bercea despre banii dati pentru scoaterea lui Bercea Mondial din inchisoare au fost date publicitatii.

Mircea Basescu spune in aceste inregistrari prezentate de Antena 3 ca ar mai trebui dati 30.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea. Fratele fostului presedinte sustine insa ca suma despre care vorbea ar fi fost pentru a plati un avocat bun.

Întrebat dacă întregistrările sunt reale, Mircea Băsescu a spus: "Cu milionul ăla, bă, ai dat până acum un milion de lei, mai dă 50 sau 30 de mii... El nu voia să deie bani pentru un avocat ca lumea. Nu să îmi deie mie sau că mi-a dat mie.... Cred că de un milion de euro era vorba. (...)

Citeste si: Noi înregistrări cu Mircea Băsescu și clanul lui Bercea Mondial / VIDEO

Eu spuneam: bă, ai cheltuit un milion de euro... Anghel Stanciu se tot plângea că a cheltuit un milion de euro ca să-l scoată pe Bercea din închisoare. Eu spuneam: bă, ai dat un milion de euro, ce ti-e să mai dai 30 mii la un avocat să il scoatem pe Bercea din puşcărie."

Întrebat daca a vorbit cu fratele sau Traian Basescu despre bani si daca a fost ameninţat cu înregistrări în care el spune că banii au ajuns şi la fratele său, Traian Băsescu, Mircea Băsescu a spus:

"Minte. S-ar putea... Ştiu eu... Poate eram beat... dar minte. La preşedintele ţării nu au ajuns bani sub nicio formă. Nici de la Căpăţână, nici de la... (...) Mie nu mi-a dat nimeni bani şi nu spune nimeni că mi-ar fi dat mie bani, în afară de Ciutacu", a spus Mircea Băsescu pentru România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.