Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

Candidatul la alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu, susţinut de către Pro România şi ALDE, a declarat, joi, la Botoşani, că obiectivul său nu este să ajungă preşedintele României, ci să transmită electoratului modul său de a aborda politica.

"Ţinta mea este nu să ajung preşedinte. Ţinta mea e să mă fac înţeles, să mă exprim cât pot de bine şi de clar pe temele astea care poate intră în mintea oamenilor şi altădată o să aleagă altfel, o să gândească altceva, să aştepte altceva de la oamenii politici. O consecinţă a puterii mele de convingere poate fi să ajung eu preşedinte, dar nu e o ţintă în sine", a afirmat Diaconu, conform Agerpres.

Citește și: Andrei Caramitru DĂ USR de GOL: adevăratul motiv pentru care USR NU votează guvernul PNL

Pe de altă parte, el a subliniat că serviciile secrete au avut, de-a lungul timpului, influenţe în desemnarea preşedinţilor României, dar a precizat că în acest moment nu are nicio temere legată de acest aspect.

"Ce să îmi facă? Să îmi oprească maşina pe drum sau ce să îmi facă? Maşina mea merge, rezistă. Mă refer la Aro al meu, care nu se opreşte niciodată. Şi când merge în trei tot merge. Dar nu e vorba despre asta. Serviciile sunt extrem de necesare, dar trebuie să stea pe craca lor şi scrie foarte clar în lege", a adăugat Mircea Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.