Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu, mesaj tranșant pentru liberali

Mircea Diaconu
 

Prezent în parcul de lângă Casa de cultură din municipiul Constanţa şi rugat de o doamnă ca, în cazul în care nu va câştiga alegerile europarlamentare, să înfiinţeze şi să conducă un nou partid politic, Mircea Diaconu a exclus această variantă.

'Nu, doamnă, nu fac niciun partid politic, eu am obosit. (...) Sunt partide politice, sunt doctrine politice. (...) Structura mea este fundamental liberală, comportamentul meu a fost toată viaţa aşa. Dacă a trebuit zugrăvit, am zugrăvit eu. Cam aşa văd eu liberalismul, pui mâna şi faci. Nu poţi aşa, nu poţi aşa ... pui mâna şi faci. Omul care îşi ia soarta în mâini, după părerea mea, ăla este liberal. Poate să fie cel mai sărac om din ţara asta. Ideea că liberalii sunt doar bogaţii şi oamenii de afaceri este greşită profund. Este vorba de iniţiativa individuală', a afirmat Diaconu.

Referitor la o posibilă reîntoarcere a sa în PNL în cazul schimbării conducerii partidului, fostul senator liberal Mircea Diaconu a menţionat că nu va face asta.

'Nu mai revin nicăieri, pentru că există un fel de ... cuvânt să-l numesc, un fel de contract invizibil dacă vreţi. (...) Această poveste a debutat aşa, aşa rămâne. Şi nu pot după asta, cu sufragiul public şi cu ajutorul public, să mă mut în altă parte sau să fac altfel. (...) Nu fac asta orice ar fi', a spus el.

Mircea Diaconu s-a aflat, sâmbătă, în vizită electorală în judeţul Constanţa, întâlnindu-se cu simpatizanţii săi în portul turistic de la Mangalia şi în parcul Casei de cultură din municipiul Constanţa. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.