Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Dinescu şi emisiunea Poezie şi delicateţuri, din 14 martie la Prima TV - Primul invitat, fostul jucător de fotbal şi actual antrenor Ioan Andone

Ioan Andone

Prima ediţie a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu va fi difuzată de Prima TV pe 14 martie, de la ora 14:00, potrivit news.ro.

„Poezie şi delicateţuri” este un show de două ore, filmat la Portul Cultural Cetate, în care diverşi invitaţi fac confesiuni, iar fundalul este asigurat de muzică lăutărească.

În prima ediţie a emisiunii este invitat fostul jucător de fotbal şi actual antrenor Ioan Andone. El a evoluat şi pentru echipa naţională de fotbal a României şi a fost un jucător emblematic al clubului Dinamo. Gurmand, Andone este şi proprietar de restaurant.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

„Răscolesc în continuare după ultimii lăutari din România pe care eu i-am descoperit şi lansat. Din păcate, nu se mai naşte o nouă generaţie de lăutari, iar cei care există sunt bătrâni lăutari care au o zestre, moştenită de la bunicii lor, de cântece lăutăreşti cu hazul şi cu farmecul lor. Şi, evident, o să invit vedete din lumea filmului, televiziunii, dar şi din alte domenii - medici, sportivi -, pe care încerc cu o cheiţă tainică să îi deschid şi să le aflu secretele şi biografiile”, spune Mircea Dinescu, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.