Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană a lansat candidații PSRO în Capitală

Partidul Social Românesc și-a lansat vineri candidații la alegerile locale din București. Președintele partidului, Mircea Geoană, a declarat că oferta politică de la restul partidelor este una slabă, în spatele candidaților scoși la înaintare aflându-se mai multe grupuri de interese.

Candidatul PSRO la Primăria Capitalei este profesorul Dumitru Borțun, în vreme ce la sectorul 1 va candida Simona Chițac, la sectorul 2 Răzvan Condurățeanu, la sectorul 3 Adrian Sărsan, la sectorul 4 Constantin Filip, la sectorul 5 Rodica Toth iar la sectorul 6 Mugurel Frunză.

„Nu vreau să fac comentarii nici meschine, nici răutăcioase. E o ofertă slăbuță din multe puncte de vedere. Am preferat să venim cu profesorul Dumitru Borțun ca și candidat pentru că reprezintă complet altceva decât politicienii profesioniști. Nu poți să nu te gândești că cei care vor ocupa clădirea din spate, a Primăriei Capitalei, complet refăcută, vor fi în continuare dependenți de grupurile de interese care au sifonat banul public și au dinamitat dezvoltarea Bucureștiului. Practic, fără excepție, toți candidații pe care îi văd au în spate o grupare de interese economice, care îi dirijează și care îi controlează. La noi la PSRO profesorul Borțun este cu adevărat independent de interese,” a declarat Mircea Geoană, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.