Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, anunț important despre moțiunea de cenzură a PNL

geoana

Preşedintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a anunţat miercuri că a decis să susţină moţiunea de cenzură a PNL pe tema votului din diaspora.

"Am decis să susţin moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară. Acelaşi guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta şi camarila sa se raportează la votul prin corespondenţă şi la românii care trăiesc în afara graniţelor ţării arată clar că nu le pasă nici de viaţa, nici de părerea copiilor şi fraţilor noştri care îşi câştigă existenţa în străinătate. Mulţi dintre ei s-ar întoarce şi mâine acasă dacă ar avea condiţii decente de trai şi un loc de muncă prin care să-şi întreţină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Şova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", a afirmat Geoană, într-o postare pe pagina sa de socializare.

PNL va depune vineri moţiunea de cenzură, urmând ca până joi liderii de grup liberali să poarte discuţii cu privire la acest document, a anunţat purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe. El a reiterat că tema moţiunii este "una vitală pentru democraţia românească şi vine să sancţioneze comportamentul abuziv al actualei puteri în legătură cu blocarea exercitării unui drept elementar în legătură cu democraţia în această ţară - dreptul la vot".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.