Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, de 1 Mai: 'Vă rog să nu pierdeţi speranţa'

geoana

Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Românesc, marchează Ziua Internaţională a Muncii printr-un mesaj de încurajare la reconstrucţie naţională. Potrivit acestuia, ziua de 1 Mai reprezintă sărbătoarea unei cauze, a unei valori, aniversarea unei moșteniri lăsate de cei 12 muncitori americani care au protestat, la Chicago, în 1886, pentru o zi de muncă de opt ore şi condiţii decente de muncă.

"Noul Proiect de Țară reprezintă, în opinia PSRO, un deceniu de dezvoltare. Însă, dezvoltarea durabilă nu vine din pomeni, ci din oportunităţi și prin muncă. Fie că suntem profesori, funcţionari, medici, ingineri, muncitori, agricultori sau politicieni, cu toţii suntem parte a unui mecanism care trebuie să funcţioneze pentru a scoate, întreaga ţară, la liman.

După aderarea la NATO și UE, românii vor și trebuie să vadă și beneficiile acestui vis național. A venit momentul să avem o Românie prosperă și dezvoltată, în care încrederea, și nu teama zilei de mâine, să fie sentimentul majoritar.

Că românii muncesc în sectorul public sau în cel privat contează mai puţin. Contează faptul că muncesc, că vor în continuare să meargă la muncă, şi că doresc să aibă parte de un trai demn pentru ei şi pentru familiile lor - prin MUNCĂ.

Oamenii care câştigă un ban cinstit din propria muncă sunt oamenii pe care se sprijină această ţară. Micii întreprinzători, angajații și angajatorii, cu toții merită respectul nostru pentru ceea ce fac pentru România.

De ziua muncii, în numele PSRO, ţin să le mulţumesc părinţilor şi bunicilor noştri pentru ceea ce au făcut pentru noi.

Munca îşi pierde valoarea adevărată atunci când ea nu ne asigură un trai demn, atunci când nu mai avem motivaţie. În acest momente de răscruce pentru România, motivaţia este extrem de clară: românii merită o viață mai bună!

Vă doresc un 1 Mai românesc și liniştit alături de familie şi prieteni! Vă rog să nu pierdeţi speranţa în capacitatea de a clădi un viitor mai bun pentru dumneavoastră şi pentru România!", afirmă Mircea Geoană, în mesajul de 1 Mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.