Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană sare la gâtul PSD pe Legea Salarizării. Este o bombă cu ceas

geoana agerpres

Geoană susține că Legea Salarizării este mult prea importantă pentru sănătatea sistemului administrației publice ca să fie făcută în grabă, în scop electoral. Președintele P.S.RO acuză un joc murdar al PSD.


Audio recording >>

“Cea mai înțeleaptă decizie este de a lua un interval de timp pentru o gândire mult mai serioasă și a nu intra în capcana  pe care PSD a întins-o guvernului Cioloș încă de pe vremea în care Victor Ponta era prim-ministru și doamna Plumb era Ministrul Muncii. Este o bombă cu ceas care a fost pusă în mod deliberat sub plapuma noului Guvern. Știm că o astfel de lege într-un an electoral este extrem de greu de făcut. De aceea, un Guvern tehnocrat care nu are a da socoteală partidelor, trebuie să se concentreze pe calitatea legii pe care dânșii au făcut-o”, a spus președintele Partidului Social Românesc la lansarea candidatului la Primăria Sibiu.

Liderul P.S.RO consideră că România are nevoie să își reașeze administrația publică pe o bază sănătoasă, unde funcționarul să fie motivat prin metode moderne.

“Discrepanțele și distorsiunile acumulate în timp în grila de salarizare trebuie adresate într-o logică modernă, în care depolitizarea administrației, crearea unui mecanism de motivare financiară, bazat pe criterii și obiective de performanță necesită o pregătire solidă și un dialog social susținut. Graba adoptării unei legi într-o logică de an electoral este contraproductivă”, a mai spus Geoană, potrivit unui comunicat al P.S.RO.

Declarațiile lui Mircea Geoană au fost făcute cu ocazia lansării candidatului Partidului Social Românesc la Primăria Sibiu, Gabriel Pițu.

Vezi și : Cotroceniul caută înlocuitor pentru Mihalache. Favoriții pentru șefia Cancelariei Prezidențiale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.