Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Hava NU SE LASĂ - Primarul din Alba Iulia bate cu pumnul în masă pentru impozitarea clădirilor Armatei

Hava candideza pentru a saptea oara

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a propus impozitarea Armatei, după ce în urmă cu câteva luni declara că Biserica ar trebui să plătească impozite. Cheia în care poate fi interpretată declaraţia lui Hava poate fi aceia că Biserica Catolică, cea Ortodoxă şi Armata sunt trei instituţii care deţin spaţii ample în Cetatea Alba Carolina, pentru care nu plătesc impozite. Mai mult, primăria ar putea obţine, în timp, spaţiile Armatei, dacă această instituţie ar fi obligată să plătească impozite pentru imobilele nefolosite, conform Adevărul.ro.

De asemenea, Hava propusese în egală măsură şi impozitarea Armatei, precizând că s-a referit la proprietăţile ei. ”Legat de Armată, eu vorbesc de proprietăţile Armatei. Nu vorbesc de Kalashnikov, de gloanţe de Sibiu sau de maşinile Armatei. Vorbesc de proprietăţi care în Alba Iulia le-aţi văzut că stau şi se dărâmă, acum le-au reparat o parte. Vorbesc de terenuri care zac degeaba. Chiar crede cineva că va veni din nou Armata Populară Română dinainte de 1900 primăvara când o să avem un milion de ostaşi? Niciodată lucrurile acestea nu se mai întorc. Trăim în altă lume şi dacă trăim în altă lume aş vrea ca toţi să se trezească şi toate aceste bunuri, să le spun aşa, pot să intre în circuitul civil pentru că a civililor au fost, nu le-a adus cineva”, a mai spus Hava.

Citește și: Traian Băsescu, IEȘIRE PROMPTĂ după achitarea lui Mitică Dragomir: 'Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.