Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu a analizat jocul Suediei - Sunt periculoși și la duelurile din ofensivă

Getty Images
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu (73 de ani) a analizat jocul Suediei, formaţie pe care a întâlnit-o în calitate de selecţioner al Turciei, în cadrul Ligii Naţiunilor. Fosta echipă a lui ”Il Luce” a câştigat prima partidă cu 3-2, dar în retur nordicii s-au impus la limită, cu 1-0, potrivit news.ro.

Antrenorul care a cucerit Cupa UEFA ca antrenor al lui Şahtior l-a avertizat pe Cosmin Contra cu privire la starurile Suediei şi a avut un mesaj clar: ”Joacă pe două linii defensive, caută schimbul de direcţie şi verticalizare, cu pasă lungă. Ies din apărare în special prin Granqvist, mai puţin prin Lindelof, care nu e aşa precis pe construcţie. Dar dacă îl vor închide bine pe Granqvist, le creează din start probleme suedezilor.

De asemenea, se dezvoltă deseori prin Forsberg, Larsson şi Claesson, care atacă lateralul, dar intră apoi spre centru pentru a elibera spaţiile în favoarea fundaşilor de margine Augustinsson şi Lustig. Sunt periculoşi şi la duelurile din ofensivă în sensul în care apar foarte repede din linia a doua oameni care să culeagă din spatele apărării adverse baloanele scăpate din contre. Atenţie mare la siguranţa din spatele propriilor noştri fundaşi!”, a spus Lucescu într-un interviu acordat pentru site-ul gsp.ro.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Suedia are un lot cotat la aproximativ 153 de milioane de euro, în timp ce selecţionata lui Cosmin Contra este cotată la 66 de milioane de euro.

Starul celor de la Manchester United, Victor Lindelof (24 de ani), este cel mai bine cotat jucător al nordicilor: 35 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.