Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu, despre Cristina Neagu: 'Știu ce înseamnă ca un sportiv să-şi rupă ligamentele, ştiu cât trebuie să muncească pentru a le reface'

Mircea Lucescu

Antrenorul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat luni, la Teatrul Odeon, unde a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, că a fost impresionat de drama prin care trece handbalista Cristina Neagu şi că foarte important pentru ea este să nu rămână izolată de echipă, scrie news.ro.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

"M-a impresionat Cristina Neagu pentru că ştiu ce înseamnă asta, ca un sportiv să-şi rupă ligamentele în felul ăsta, ştiu cât trebuie să muncească pentru a reface ligamentele şi apoi starea de competiţie, forma sportivă. Dar ea are un caracter foarte puternic şi cred că nici colegele ei nu o vor lăsa să le simtă absenţa, e foarte important să nu rămână izolată, singură”, a declarat Lucescu.

Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon.

La 12 decembrie, în Franţa, la CE, în minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.